Scroll Top
Details
Date:

maart 10

Time:

13:30 - 15:00

Event Category:

Evenementen

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-zelfbepaaldheid-webinar-met-martine-delfos-936467388167
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Martine Delfos over ‘zelfbepaaldheid’, een van de kenmerken van autisme / a-typische ontwikkeling.

Een van de kenmerken van autisme/a-typische ontwikkeling is zelfbepaaldheid; zelf bepalen en regelen wat er moet gebeuren en zelf oplossingen uitdenken. In essentie begrijpen waarom er zelfbepaaldheid is bij autisme/atypische ontwikkeling is het doel van dit webinar. Martine Delfos gaat in gesprek met ouders over hoe ze met hun kind kunnen communiceren in plaats van beargumenteren en wat dit op kan leveren. U bent van harte welkom.

Martine Delfos studeerde eind jaren zestig psychologie en begin jaren negentig Franse taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht. In 1999 promoveerde zij op een psychologisch en letterkundig onderzoek over rouwverwerking bij Franse schrijvers.

Delfos is opgeleid als wetenschappelijk onderzoeker klinische psychologie en deed ervaring op in het diagnosticeren en behandelen van kinderen, jeugdigen en volwassenen. Ze werkt als zelfstandig gevestigd psychologe/therapeute, onder andere gespecialiseerd in relatietherapie, autisme, traumaverwerking en eetstoornissen. Vanaf 1994 verzorgt zij ook nascholing en geeft ze regelmatig lezingen.

Zie voor meer informatie website Martine Delfos https://www.mdelfos.nl/

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp telnr. 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.