Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Tijdens dit webinar proberen we zo goed mogelijk antwoord te geven op vragen van ouders over Jeugdzorg.

Aan de Balans Advieslijn vragen ouders vaak hoe het werkt als je kind jeugdhulp of jeugdzorg nodig heeft. Vragen als:

Gaat jeugdzorg áltijd via de gemeente? Hoe lang mag de gemeente doen over een besluit? Wat is het verschil tussen jeugdhulp en jeugdzorg?

Welke, of hoeveel informatie moet je geven? Wat is ZIN (Zorg in Natura)? Wat is een PGB (Persoonsgebonden Budget)? Hoe werkt een PGB? Wat is een keukentafelgesprek?

Tijdens dit webinar proberen we zo goed mogelijk antwoord te geven op deze vragen. Of op andere vragen die gaan over zorg en onderwijs.

De presentatie wordt verzorgd door Karin Kooreman. Karin coördineert (onder andere) de Balans Advieslijn. Ook is zij ervaringsdeskundige. Karin heeft kinderen die zich anders ontwikkelen dan ‘gemiddeld’. Daardoor kreeg zij zelf te maken met (niet) passend onderwijs en Jeugdzorg en is zich hierin gaan verdiepen.

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp telnr. 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?