Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Details
Date:

januari 15

Time:

20:00 - 21:30

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-lezen-kan-altijd-728814803697
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Webinar van Balans en Bibliotheekservice Passend Lezen over de mogelijkheden van lezen voor kinderen met een leesbeperking.

Op 15 januari 2024 organiseert Balans samen met Bibliotheekservice Passend Lezen een webinar over de mogelijkheden van lezen voor kinderen met een leesbeperking.

Over de spreker:

Janneke Bakker is relatiemanager bij Bibliotheekservice Passend Lezen en geeft zowel op afstand als op locatie voorlichting over alle mogelijkheden van Passend Lezen.

Over het webinar:

Lezen is leuk en belangrijk. Voor kinderen en jongeren met een leesbeperking kan het ook best lastig zijn. Hoe zorg je toch voor leesplezier, verruiming van de woordenschat en het kunnen meepraten over de populairste boeken? Tijdens het webinar bespreekt Janneke alle mogelijkheden van Passend Lezen voor de jeugd. Je komt meer te weten over de collectie, de producten en diensten en hoe het praktisch werkt. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

Praktische informatie:

Het webinar wordt gehouden via ZOOM en begint om 20.00 uur. Na een presentatie van de spreker is er gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

Deelname aan het webinar is gratis voor leden van Balans, Passend Lezen en Mama Vita.

Niet leden betalen € 3,50.

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp telnr. 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?