Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Details
Date:

februari 5

Time:

19:30 - 20:30

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-netjes-op-orde-736598183997
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Opruimcoach Gwendoline Van Balberghe (bekend van haar boek ‘Netjes Op Orde’) neemt ons mee in haar wereld vol opruimtips en -weetjes.

Meer dan anderen hebben mensen met autisme, ADHD of HSP nood aan orde, overzicht en structuur. Het geeft hen rust in hun hoofd en hun leven. Dit realiseren, is niet altijd eenvoudig voor hun ouders, familie, collega’s, begeleiders en andere hulpverleners.

Gwendoline Van Balberghe is via haar bedrijf NetjesOpOrde professioneel opruimbegeleider. Vanuit persoonlijke ervaringen ontwikkelde ze technieken om mensen met een ondersteuningsbehoefte en hun naasten te helpen. Zij leerde zich verplaatsen in hun leefwereld, kan zich inleven in hun noden en herkent de struikelblokken.

In haar boek ‘Netjes op orde, opruimen & autisme’ leidt en begeleidt ze de lezer stap voor stap naar de juiste aanpak, met een verzameling tips en tricks, getuigenissen, mogelijkheden. Praktisch en doelgericht, overal toepasbaar en vooral overzichtelijk. NetjesOpOrde, dus.

Op 5 februari 2024 om 19u30 stelt Gwendoline online haar boek aan Mama Vita en Balans voor en neemt ze ons vol enthousiasme mee in haar wereld vol opruimtips en -weetjes.

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp telnr. 06-53524006.


Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?