Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Details
Date:

september 26

Time:

20:00 - 21:30

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-slaapproblemen-en-adhd-677225217857
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Webinar van Balans en het PAINT-consortium, over slaapproblemen in combinatie met ADHD. Sprekers: Finja Marten en Lena Keuppens (KU Leuven).

Op 26 september organiseert Balans samen met het PAINT-consortium (www.adhdendrukgedrag.nl) een webinar over slaapproblemen in combinatie met ADHD.

Over de sprekers:

Finja Marten en Lena Keuppens zijn beiden promovenda aan de KU Leuven. Daar doen zij onderzoek naar slaap(problemen) bij jongeren met ADHD. Daarnaast werkt Lena als psycholoog bij PraxisP.

Over het webinar:

Slaapproblemen komen vaak samen met ADHD voor. Finja en Lena zullen hier tijdens het webinar meer over vertellen. Ook zullen zij iets vertellen over hun onderzoek naar een interventie voor slaapproblemen bij jongeren met ADHD.

Praktische informatie:

Het webinar wordt gehouden via ZOOM en begint om 20.00 uur. Na een presentatie van de sprekers is er gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

Deelname aan het webinar is gratis.

Wil je niet deelnemen aan het webinar en alleen terugkijken, dan hoef je je niet aan te melden. De presentatie (het vragendeel nemen we i.v.m. AVG niet op) is later terug te kijken via www.adhdendrukgedrag.nl/webinars

Je ontvangt 1 dag van tevoren een mail met daarin de ZOOM -link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen. Heb je geen mail ontvangen en vind je hem ook niet in de mappen ‘Overige’ of ‘Ongewenste e-mail’, dan kun je contact opnemen met Claudette via de Whatsapp 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met mogelijk andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?