Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Op donderdagavond 16 november organiseert Balans samen met Ouders & Onderwijs, LAKS, LBVSO, Sectorraad PO en GO opnieuw een webinar over d

Over het webinar

Angélique Coenraads-Geurtjens, programmamanager staatsexamens vo bij het College voor Toetsen en Examens (CvtE) zal meer vertellen over de staatsexamens. En daarbij vooral ingaan op de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot extra voorzieningen of ondersteuning die leerlingen eventueel nodig hebben. Deze moeten namelijk op tijd (voor 1 december) worden aangevraagd.

Dit webinar is bedoeld voor staatsexamenkandidaten zelf, hun ouders en begeleiders. Voor de scholen organiseert het CvtE aparte informatiebijeenkomsten.

Over de staatsexamens

Ieder jaar doen duizenden leerlingen één of meerdere staatsexamens. Dat zijn leerlingen die op het vso zitten, of op een particuliere school, of leerlingen die op een andere manier niet mee kunnen in het reguliere onderwijs. Bij de ouder- en leerlingorganisaties komen ieder jaar veel vragen binnen over onduidelijkheden bij de Staatsexamens. Met dit webinar hopen we alvast veel vragen te kunnen beantwoorden.

Het webinar is op 16 november van 20.00 tot 21.15 uur en is online te volgen (via zoom).

Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen via de chat.

Deelname aan dit webinar is voor iedereen gratis. Wel even aanmelden via de link bovenaan deze pagina.

Je krijgt dan een dag van tevoren de toegangslink in je mailbox (een ZOOM-link waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen).

Wanneer je geen mail hebt ontvangen kijk dan in je spambox. Kun je de mail ook daar niet vinden neem dan contact op met Claudette Nouris via Whatsapp 06-53524006 of mailadres [email protected]

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier, gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met mogelijk andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?