Scroll Top
Geknpt cover DCD (Demo)

Feestelijke uitreiking herdruk ‘DCD, snap dat dan!’

Afgelopen woensdag nam directielid en woordvoerder van Balans, Joli Luickx, samen met Marina Schoemakers, voorzitter van het DCD netwerk Nederland, de eerste exemplaren van de herdruk van het boekje ‘DCD, snap dat dan!’ in ontvangst bij Revalidatie Friesland in Beesterswaag. Lees hier het hele bericht van Revalidatie.nl. 

Verwerkboek

‘DCD? Snap dat dan!’ is een informatie (ver)werkboek voor kinderen tot 12 jaar. Het boek geeft informatie en tips over DCD waar kinderen samen met hun omgeving mee aan de slag kunnen. 
 
Kinderen weten daarna beter wat DCD voor hen betekent. Het boekje kan ook helpen om aan andere mensen uit te leggen wat DCD is. De herdruk van het boekje wat geschreven is door Makke Vollenhoven, is geupdate vanuit het project ‘De Juiste Zorg Op de Juiste Plek voor kinderen met DCD’ geupdate.
 

Dat voel ik ook zo!

Evan (8 jaar) en Jesse (11) jaar reikten het boek uit. Goed gedaan Evan en Jesse!
 
Zij zijn erg blij met het boek, omdat ze daarmee makkelijker aan familie, vriendjes en leerkrachten kunnen uitleggen wat DCD is. Toen Jesse het boek las, reageerde hij met: “He, dat voel ik ook zo!”.

Bestellen

Dankzij de steun van het Cornelia fonds krijg je het boekje voor maar €7,50 thuisgestuurd. Je kunt het bestellen via: Revalidatie Friesland

Meer weten over DCD?

Lees dan hier ons hele dossier over DCD
 

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.