Scroll Top

OPVOEDING

Hoe help ik mijn kind om te gaan met emoties? En hoe help ik mijn kind bij problemen met leren of gedrag? Hoe krijg ik daar hulp bij?

Omgaan met de emoties van je kind

Hoe help ik thuis en in mijn directe omgeving mijn kind met zijn of haar emoties (en die van mezelf!). UNDER CONSTRUCTION Heb je suggesties of wil je meehelpen? Laat het ons weten via dit formulier.
Clear Filters

Opvoeden bij ontwikkelingsproblemen

Hoe kan ik mijn kind helpen met gevoelens als boosheid, angst of verlegenheid en/of zijn of haar diagnose? Welke invloed hebben omgevingsfactoren op emoties en gedrag?

Slaapproblemen

‘Wat als je kind moeilijk in slaap komt? Bijvoorbeeld door een andere prikkelverwerking, stress en/of een ontwikkelingsprobleem?’

Gender

‘Genderdysforie komt relatief vaker voor bij kinderen en jongeren met autisme. Wat is het precies en hoe ga je hiermee om?’ De tekst voor seksualiteit: ‘Ook jongeren met autisme, dan wel een a-typische ontwikkeling, ontdekken hun seksualiteit. Hoe ga je daar als ouderhet beste mee om?’
150x150pix-witte-ICONEN-gekleurde-cirkel-72dpi3

blogs & vlogs

Clear Filters
10 vragen interview Mischa Wink ASS en Puberteit
Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.