Scroll Top

Karin

Hallo, mijn naam is Karin Delissen, woon in de gemeente Venlo en ik ben actief als Balansdigitaal buddy voor de regio Noord- en Midden Limburg. Met de pensioenleeftijd in het vooruitzicht heb ik nu meer tijd voor vrijwilligerswerk. Dat werk wil ik graag invullen met werkzaamheden die mij van belang lijken voor de samenleving en waar ik met mijn kennis en ervaring een bijdrage aan kan leveren.

Vanuit het bedrijfsleven ben ik als zij -instromer in het onderwijs terecht gekomen waarin ik ruim 25 jaar werkzaam ben geweest. Niet alleen de onderwijservaring wil ik gebruiken bij mijn werkzaamheden bij Balans, maar zeker ook de kijk vanuit de opvoeding van onze 3 (inmiddels volwassen) kinderen, die zeker niet rimpelloos verliep. Daarbij heb ik ervaren hoe zoekend je als ouder kunt zijn om oplossingen te vinden, maar ook hoe alleen gelaten je je kunt voelen als het wat moeilijk loopt op het gebied van onderwijs en opvoeding. 

Mijn opleidingen (hbo master SEN richting leren), pedagogiek(hbo) en cursussen geven mij een theoretische ‘back-up’, maar zeker ook mijn werkervaring als coördinator van een opvoedingstraject hebben een blijvende indruk achtergelaten hoe krachtig de ondersteuning is van ‘gewoon er zijn’ door naast ouders te staan.
Alle ervaringen bij elkaar, privé, werk en opleiding hebben mijn kijk op het onderwijs en opvoeding veel breder gemaakt en er voor gezorgd dat ik als buddy bij BALANS samen met ouders wil kijken naar oplossingen die voor hun kind van belang zijn.
Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.