Scroll Top

Extra informatie bij artikel ‘Column Onderwijs: Als leren schrijven moeizaam gaat’

SchrijvenNL bestaat uit een groep onderwijskundigen, kindertherapeuten, docenten handschriftonderwijs en onderzoekers die vanuit hun eigen expertise en invalshoek bijdragen en met elkaar evidence-based en practice-based informatie doorgeven aan professionals. Ook Balans is vertegenwoordigd in SchrijvenNL. Een ervaringsdeskundige ouder en actief lid van Balans zorgt voor de koppeling van vragen en antwoorden van en naar ouders. 

Heb je een vraag over het handschrift van jouw kind, jouw leerling of over handschriftonderwijs? Of wil je meer weten over SchrijvenNL?  

Kijk eens op de website: schrijvenNL.nl 

Of neem contact op via [email protected]  

SchrijvenNL denkt graag met je mee! 

Schrijfbuddy
Schrijfbuddy

Kijk hier voor verschillende artikelen geschreven door SchrijvenNL over soepel leren schrijven en het ontwikkelen en stimuleren van de fijne motoriek tijdens huiselijke taakjes. Bekijk ook een filmpje over het oefenen van de fijne motoriek. 

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.