Scroll Top

Ervaringsverhalen over ADHD

Ervaringsverhalen

Op deze pagina op onze website vind je Ervaringsverhalen van andere ouders van kinderen met extra ondersteuningsbehoeften.

Bij Ervaringskenniscentrum (Sch)ouders vind je Ervaringsverhalen van ouders die schrijven over hun leven met een kind met zorg. Klik hier voor ervaringsverhalen bij (Sch)ouders over ADHD.

Voor meer informatie of vragen

Lees hier het ADHD dossier uit BalansMagazine (nr. 1 2020).

Zie ook Flyer academische werkplaats voor ADHD en druk gedrag

Heb je vragen of zorgen over je kind met ADHD, of herken je kenmerken en wil je daar graag eens met een ervaringsdeskundige praten? Neem dan eens contact op met onze Advieslijn.

Klik op de volgende link voor het gehele ADHD Dossier  op onze website:  om meer informatie te krijgen over wat ADHD is, hoe de diagnose wordt vastgesteld, wat het behandelplan en de richtlijnen zijn, hoe je er in de opvoeding, in de vrije tijd of in het onderwijs mee om kunt gaan, en meer..

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.