Scroll Top

Extra informatie bij artikel ‘Ze weet nu dat ze niet dom is, alleen anders’

Hanne (10) heeft dyslexie en volgt een training. Dat betekent veel oefenen. Ook in de vakanties. ‘Het is pittig. Maar als het haar helpt, dan moet je erin investeren,’ zegt haar moeder Gini Wilkens (44), die haar dochter met raad en daad bijstaat.

Dyslexie Familiedag

Tijdens de Dyslexie Familiedag van Balans, kort voor de zomervakantie in Culemborg, werden Hanne en Gini verrast en min of meer ‘gerustgesteld’ door de verhalen van Florien Sjoerdsma en Léon Biezeman. Beiden dyslectisch. Lees hier een uitgebreid verslag in tekst én beeld van de Dyslexie Familiedag.

Dossier dyslexie

Wil je meer informatie over dyslexie? Wat het precies inhoudt, hoe de diagnose wordt gesteld, welke behandelingen er zijn en welke regelingen er zijn voor kinderen op school? Lees dit en nog veel meer in ons Dossier dyslexie!

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.