Scroll Top

Wegwijs in dyslexie en dyscalculie

Als je dyslexie of dyscalculie hebt, kun je daar best last van hebben. Je kunt onzeker worden of zelfs faalangst krijgen. Jojanneke van der Beek, Martine Mönch, Sylke Toll en Hans van Luit maakten daarom samen een training voor kinderen, ‘Wegwijs in dyslexie en dyscalculie’. Tijdens de training wordt uitgelegd wat het precies betekent als je dyslexie of dyscalculie hebt. En waar je daardoor misschien nog meer last van kunt hebben. Kinderen leren in de training omgaan met negatieve gedachten en bijvoorbeeld angst. In dit interview in de BalansKIDS van juni 2022, lees je er alles over!

Meer lezen?

Op onze website hebben we een heel dossier met informatie over dyslexie en een dossier over dyscalculie. Je kunt ook altijd even contact opnemen met onze advieslijn

Wil jij BalansKIDS ook voor jouw kids?

Kijk dan snel op deze pagina. Leden van Balans kunnen voor maar € 18,00 per jaar een abonnement nemen op BalansKIDS.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.