Scroll Top

Extra informatie bij artikel ‘Column Zorg: Oefening baart niet altijd kunst’

Katrien Horions is moeder van een tienjarige creatieve maakster en spring-in-het-veld met dyslexie. Zij is ook logopedist met een passie voor kinderen, jongeren en volwassenen met leerstoornissen en senior docent bij Academie Logopedie van Zuyd Hogeschool. Daarnaast is zij lid van de stuurgroep Dyslexie Centraal.
In Balans Magazine schreef Katrien een column. Hieronder vind je links naar relevante sites en informatie.

Lees hier verhalen van Katrien en haar tienjarige dochter.

Katrien is logopedist bij Logiko in België. Lees hier meer over hun missie en visie. Ook bij dyslexie kan logopedie waardevolle ondersteuning bieden. Lees hier hoe Logiko dat ziet.

Daarnaast is Katrien senior docent bij Academie Logopedie van Zuyd Hogeschool. Wil je meer weten over deze opleiding tot logopedist? Kijk dan hier.

Vanuit Zuyd Hogeschool is de site dyslexiehulpmiddelen.com ontwikkeld. Hier vind je informatie over dyslexiehulpmiddelen en hoe je ze optimaal gebruikt, voor personen met dyslexie, voor ouders, docenten en dyslexiedeskundigen.

Katrien Horions is ook lid van de stuurgroep Dyslexie Centraal, die informatie verzamelt over leesproblemen en dyslexie in onderwijs en zorg. Lees hier bijvoorbeeld over het succesvol implementeren van dyslexiehulpmiddelen op school.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.