Scroll Top

Kennisbank: Na de diagnose

Daar sta je dan, met je kind met een ”label’/diagnose. Je wilt verder, bent op zoek naar kennis en informatie. En hebt misschien ook de vraag; hoe ga ik hiermee om?

 

UNDER CONSTRUCTION

Gids voor na de diagnose

Wat betekent deze diagnose? Wat kan ik allemaal verwachten? Is het wel oké dat ik me voel zoals ik me voel, of hoe ik ermee omga?’ Na de diagnose van je kind heb je heel veel vragen en/of ga je op zoek naar hulp, begrip en steun. Dat is heel normaal. Schouders ontwikkelde een gids voor ouders die net de diagnose van hun kind hebben gehoord. Een diagnose van een beperking of chronische ziekte. Balans werkt samen met ervaringskenniscentrum (Sch)ouders. Een overkoepelende stichting die fungeert als platform voor ouders van zorgkinderen (kinderen met een lichamelijke beperking, verstandelijke beperking, chronische ziekte en/of ontwikkelingsstoornis).

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.