Scroll Top

Extra informatie oudercolumn Heleen Gorter over TOS, Balans Magazine 1, 2022

Meer over Heleen Gorter

Heleen Gorter heeft een boek geschreven over haar ervaringen met een zoon met TOS en geeft daar lezingen over (heleengorter.nl). Zij draagt bij aan de Deelkracht onderzoeken Toegankelijkheid ZG 5-18 en Samen met Ouders (deelkracht.nl) en het COMPLETE onderzoek van de Hogeschool Utrecht. Daarbij is zij samen met Pien van der Most en Pieter van Zelst oprichter van Stichting TOS-centraal. Stichting TOS-centraal heeft als doel ‘Ouders voor te lichten en professionals bekender te maken met TOS’ (tos-centraal.nl) Hiertoe organiseert de Stichting onder andere ouderbijeenkomsten, Webinars en het TOScongres (22 februari jl). 

Filmpje met uitleg over TOS

In dit filmpje leggen deskundigen op heldere wijze uit wat TOS is. Ook Heleen Gorter, de schrijver van de column, vertelt haar verhaal over haar zoon in het filmpje. En een jongere met TOS vertelt haar verhaal.  

https://m.youtube.com/watch?v=1UIeShtD7jc 

Radio fragment interview

Op 15 oktober 2021 was Heleen Gorter te horen op radio NPO1. Beluister hier het fragment.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.