Scroll Top

Kennis van AutiPassend naar Balans

Stichting AutiPassend Onderwijs Utrecht is in 2021 gestopt. In 2011 ontmoetten Suzanne Boomsma (van 2019 tot 2021 ook directeur van Balans) en Sandra Muller elkaar, op hun zoektocht naar geschikt onderwijs voor hun slimme kind met autisme. Hun ouderinitiatief groeide in 2013 uit tot deze stichting met een uitgebreide website over passend onderwijs voor kinderen met autisme die cognitief havo/vwo-niveau aankunnen.

Lees meer over de achtergronden in het nieuwsbericht Na tien jaar inzet voor passend onderwijs, stopt de stichting AutiPassend Onderwijs Utrecht.

Balanspagina's met informatie van AutiPassend

De kennis mag natuurlijk niet verloren gaan. Wij zijn dan ook blij dat Balans de content mag overnemen! Wij werken er hard aan om steeds meer van hun informatie een mooie plaats te geven op onze website. Sandra helpt ons daarbij.

De informatie vind je terug op de volgende pagina’s:

Deze lijst wordt steeds verder uitgebreid. Mocht je iets missen, dan is tijdelijk de oude website van AutiPassend nog te bekijken.

Namens alle ouders bedanken wij Suzanne, Sandra en Monique nog eens hartelijk voor hun jarenlange inzet en toewijding.

Team  en bestuur Balans

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.