Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Kennis van AutiPassend naar Balans

Stichting AutiPassend Onderwijs Utrecht is in 2021 gestopt. In 2011 ontmoetten Suzanne Boomsma (van 2019 tot 2021 ook directeur van Balans) en Sandra Muller elkaar, op hun zoektocht naar geschikt onderwijs voor hun slimme kind met autisme. Hun ouderinitiatief groeide in 2013 uit tot deze stichting met een uitgebreide website over passend onderwijs voor kinderen met autisme die cognitief havo/vwo-niveau aankunnen.

Lees meer over de achtergronden in het nieuwsbericht Na tien jaar inzet voor passend onderwijs, stopt de stichting AutiPassend Onderwijs Utrecht.

Balanspagina's met informatie van AutiPassend

De kennis mag natuurlijk niet verloren gaan. Wij zijn dan ook blij dat Balans de content mag overnemen! Wij werken er hard aan om steeds meer van hun informatie een mooie plaats te geven op onze website. Sandra helpt ons daarbij.

De informatie vind je terug op de volgende pagina’s:

Deze lijst wordt steeds verder uitgebreid. Mocht je iets missen, dan is tijdelijk de oude website van AutiPassend nog te bekijken.

Namens alle ouders bedanken wij Suzanne, Sandra en Monique nog eens hartelijk voor hun jarenlange inzet en toewijding.

Team  en bestuur Balans

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?