Leerkrachten opgelet, win een Bootcampus ADHD in de klas door Anton Horeweg

Anton Horeweg
Anton Horeweg

Leerlingen met ADHD hebben het lastig op school. Ze vragen extra aandacht en verstoren daardoor soms onbedoeld de les. Andersom stelt de schoolomgeving hoge eisen aan deze kinderen, waar ze moeilijk aan kunnen voldoen. Hoewel we meestal praten over leerlingen met ADHD alsof ze ‘alleen maar’ ADHD hebben, zijn er eigenlijk meer leerlingen die daarnaast andere problemen hebben.

Anton Horeweg is gedragsspecialist (M SEN) en heeft meer dan 35 jaar ervaring als leraar in het basisonderwijs. Hij schreef onder meer ‘Gedragsproblemen in de klas’ en ‘De traumasensitieve school’. Half mei verschijnt zijn nieuwe boek: ADHD in de klas, praktijkgids voor leraren.

Ben jij leerkracht en wil jij dit boek en bijbehorende workshop winnen over ADHD in de Klas t.w.v. €50,- ?!

Heb jij een leerling in de klas met ADHD, dan kun je nu een workshop  winnen: Gegeven door Anton Horeweg, gedragsspecialist en met meer dan 35 jaar ervaring als leraar in het basisonderwijs.

HOE?! Vul vóór 26 april 2021 een leuke anekdote of verhaal over een leerling (of jezelf) met ADHD in op het actieformulier: https://forms.office.com/r/WL1RzWsed8 De 3 inzendingen die wij het beste/leukste vinden, winnen het boek met bijbehorende workshop. De winnaar maken wij op 27 april 2021 bekend.

De workshop is op 27 mei om 16.00 uur. Ook krijg je het bijbehorende boek toegestuurd “ADHD in de klas, praktijkgids voor leraren”.

Meer informatie over de workshop vind je op https://bit.ly/3a9xEhG

 

*foto: Roos Koole