Overlijdensbericht Corinne Vinks

Corinne Vinks

 

Gisteren bereikte ons het verdrietige bericht dat de moedige strijd van Corinne Vinks tegen het Coronavirus voor haar niet te winnen was.

Een niet te winnen strijd, zelfs niet voor een powervrouw zoals jij.

Corinne we missen je nu al.

Niet alleen vanwege al  het werk wat je verzette. Ook als mens en collega was je uniek. Geen obstakel was jou te hoog. Waar jij was bruiste energie. Sprankelde creativiteit, schalde je vrolijke en uitbundige lach en voelde je de liefde en positiviteit waarmee jij in het leven stond. Je oprechte interesse in de mensen om je heen was warm en bijzonder.

Corinne heeft zich jarenlang ingezet voor Balans. Met onuitputtelijke energie behartigde ze namens Balans de belangen van ouders van kinderen met ontwikkelingsproblemen in cliëntenraden, bij kenniscentra en andere partners van Balans. Als ervaringsdeskundige kon zij als geen ander vertellen over ‘onze’ kinderen en net dat beetje maatwerk wat voor hen het grote verschil maakt. Jarenlang organiseerde ze samen met collega-vrijwilligers activiteiten in de regio Rotterdam. En was bovenal de drijvende kracht achter het forum van Balans. Met onuitputtelijke energie beantwoordde ze vragen van ouders, leidde chatbijeenkomsten, gaf presentaties en was voor iedere ouder die hier behoefte aan had een oprecht en warm luisterend oor.

 

Maar ook achter de schermen verzette ze bergen werk. Denk bijvoorbeeld aan de ouderpowercursus die onder haar leiding recent is geüpdatet.

Balans wenst de echtgenoot van Corinne, haar twee kinderen en hun partners, kleinkind  en verdere naasten veel kracht en sterkte met dit grote verlies.

Team en bestuur Balans