Team BalansAdvieslijn

De BalansAdvieslijn is alle dagen vanaf januari geopend van maandag tot en met vrijdag van 10 uur tot 13 uur.

Bij Balans zitten elke werkdag vrijwilligers klaar om telefoontjes te beantwoorden over allerlei onderwerpen.

Ouders, leerkrachten maar ook hulpverleners weten de BalansAdvieslijn te vinden met vragen over opvoeding, huiswerk, problemen op sociaal-emotioneel gebied maar ook over hulpmiddelen of bijzondere regelingen.

De vrijwilligers bieden niet alleen een luisterend oor, maar geven ook praktische tips en verwijzen door naar de juiste instanties.

De vrijwilligers hebben niet alleen hun eigen expertise, maar ze delen ook hun kennis met elkaar. Dit is waarom er ook op 4 oktober weer een gezamenlijke bijeenkomst op het landelijk bureau was.

De vrijwilligers (Désiré, Geeke, Lies, Margreet en Annelies) spraken met elkaar, maar ook met Karin van Ooijen (regio coördinator), Karin Horvat (beleidsmedewerker) en Suzanne Boomsma (directeur).

Zij kunnen u ook meer vertellen over de verschillende voordelen van het lidmaatschap van Balans en de verschillende activiteiten die Balans in de regio organiseert.

De BalansAdvieslijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van  10 uur tot 13 uur. U kunt bellen met 030-2255050, kies dan via het keuzemenu voor keuze 3.

U kunt uw vragen ook mailen via het speciale contactformulier van BalansAdvies op de contactpagina. Uw vraag wordt dan beantwoord door een van de medewerkers van het mailteam.