Vernieuwing en verrijking informatie website Kenniscentrum kinder- en jeugdpsychiatrie

Het Kenniscentrum kinder – en jeugdpsyschiatrie (KJP) is bezig met het vernieuwen, verrijken en updaten van de informatie op hun website. Daarom zijn zij op zoek naar feedback van ouders.

Omdat wij het belangrijk vinden dat ouders goed worden geinformeerd, werken wij graag mee aan dit project. En delen we ook graag deze oproep van het KJP:

Ben je ouder van een kind met psychische problemen? Dan wil het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie graag weten aan welke informatie jouw gezin behoefte heeft. Vul vóór 5 april deze korte vragenlijst in, en help de informatie voor ouders op de website van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie te verbeteren. Met jouw ervaring kan het Kenniscentrum ouders beter informeren. Invullen duurt ongeveer 10 minuten.

Meer over het project ‘Vernieuwing en verrijking van informatie voor ouders’ lees je op de website van het Kenniscentrum. Heb je vragen of opmerkingen over dit project of deze vragenlijst? Die kan je stellen aan Carolien Hoevers: c.hoevers@kenniscentrum-kjp.nl.

Hartelijk dank voor je medewerking!

Hierbij de directe link naar de vragenlijst: https://forms.gle/E3FavCkVfMNttFuv6

* Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay