Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Actie adviesgesprek onderwijsjurist Katinka Slump voortijdig beëindigd

Onderwijsjurist Katinka Slump heeft aangeboden om in de periode tussen 5 juli en 1 oktober 2021 leden van Balans te helpen door middel van een gratis adviesgesprek van een half uur (zie onderstaand bericht).

Helaas moeten wij deze actie eerder stoppen dan 1 oktober 2021.

Dit komt omdat er veel verzoeken zijn gekomen voor een adviesgesprek. En dit veelal casussen zijn die al lange tijd spelen, en waarin er al heel veel is gebeurd.  Omdat Katinka zeer betrokken is, en ouders heel graag wil helpen, kan zij zich moeilijk beperken tot het beloofde half uur. En vanwege haar betrokkenheid, raken de zaken haar enorm. Bovendien zet zij zich ook op andere vlakken in voor het recht op onderwijs, wat veel van haar vraagt. Hierdoor heeft zij op dit moment gezondheidsklachten en moet het wat rustiger aan doen.

Katinka neemt komende tijd nog wel contact met leden die hun casus hebben aangemeld, dit zal misschien wel na 1 oktober zijn. Er worden géén nieuwe verzoeken meer aangenomen.

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?