Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Hoe kan het residentieel onderwijs worden verbeterd?

Ben je ouder van een kind wat door omstandigheden op een (gesloten) leef- of behandelgroep woont en daar ook onderwijs krijgt? Of heb je hier in het verleden ervaring mee gehad en wil je meedenken hoe het onderwijs bij deze residentiële scholen er in de toekomst uit zou moeten zien / verder verbeterd kan worden?

Het Ministerie van OC & W werkt op dit moment aan een verbeterplan voor het residentieel onderwijs, mede met het oog op de ontwikkelingen in de gesloten jeugdzorg om meer en meer in te zetten op kleinschalige woon/zorgvoorzieningen. Graag komen we in contact met ouders die hierover verder willen meedenken en meepraten!

Je kunt een mail sturen naar Joli Luijckx  [email protected] van  Balans, vereniging voor ouders. Zij brengt je dan in contact met de medewerkers van OC & W voor het maken van een afspraak voor een gesprek. Deze gesprekken kunnen digitaal of fysiek en vertrouwelijkheid wordt gegarandeerd. 

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?