Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Petitie kleinere klassen

‘Neem in het regeerakkoord op dat er de komende jaren wordt toegewerkt naar klassen met maximaal 21 leerlingen’. Dat is het doel van een petitie die is gestart op initiatief van de AOb (Algemene Onderwijsbond). Balans steunt deze petitie – samen met het Lerarencollectief, Ouders & Onderwijs, LAKS, Leraren in Actie, CNV Onderwijs, FvOv, AVS, FNV overheid, PVVVO, Po in Actie en VO in Actie.

In onze optiek zorgen kleinere groepen voor minder werkdruk en geven ze leerkrachten (weer) de mogelijkheid met (meer) plezier hun vak uit te oefenen. Met meer tijd en aandacht, ook voor leerlingen met een extra ondersteuningsvraag. Daardoor zullen minder leerlingen uitvallen. Bovendien maken we hiermee de verbinding tussen ouders en leerkrachten.

Dat wij de petitie steunen, blijkt wel uit het aantal ondertekeningen, inmiddels al bijna 25.000! Kunnen we hier samen 30.000 van maken? Tekenen kan via deze link :

Petitie Kleinere klassen

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?