Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Kick off stichting A-Talent, kijk het webinar terug!

Op zaterdagmiddag 12 maart 2022 was Claudette Nouris, coördinator van Balans en MamaVita als moderator aanwezig bij de kick off en lancering van het platform van de stichting A-Talent.

Oprichtster Jantien Aerts wil met stichting A-Talent een platform creëren waar de unieke en bijzondere talenten van kinderen en jongvolwassenen met autisme in de spotlight staan.

Focus op talent in plaats van onvermogens

Het thema van de middag was het belang van de focus op talent i.p.v. onvermogens. Met als uiteindelijk doel een sterker zelfbeeld en meer zelfvertrouwen en – hopelijk op termijn – ook een kanteling in het denken in de maatschappij over autisme

Gasten en sprekers webinar

Speciale gasten en sprekers tijdens dit webinar waren NVA directeur Karol Henke, Annelies Spek (hoofd van het Autisme Expertise Centrum in Eemnes, klinisch psycholoog en senior wetenschappelijk onderzoeker) en Tamara Miranda, oprichtster en eigenaar Brilliant Future Kids.

Het doel van deze inspirerende middag was het enthousiasmeren van kinderen/jongvolwassenen (en hun ouders) voor de Stichting A-Talent, met het doel zich aan te melden.

Webinar terugkijken?

Heb jij het webinar gemist, maar wil je deze graag alsnog bekijken? Dat kan vanaf 1 april 2022 via de website https://stichting-a-talent.nl/.

Vragen of meer weten?

Lees hier ons dossier over autisme, of bel onze advieslijn

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?