Nog enkele plaatsen online ouderprogramma “Aan de Slag met Druk en Opstandig Gedrag”

Meld u nu aan voor het nieuwe online ouderprogramma “Aan de Slag met Druk en Opstandig Gedrag”!

Laat uw kind (4-12 jaar) vaak druk en/of opstandig gedrag zien? En zou u hier wel wat handvatten voor kunnen gebruiken?

De Vrije Universiteit heeft in samenwerking met Accare Groningen een nieuw zelfhulp-ouderprogramma ontwikkeld (“Aan de Slag met Druk en Opstandig Gedrag”).

Met het ouderprogramma leren ouders bewezen effectieve technieken aan voor de omgang met druk en/of opstandig gedrag van hun kind. Het programma is gebaseerd op andere werkzame ouderprogramma’s. Het is echter uniek, omdat ouders het in 15 weken zelfstandig vanuit huis kunnen doorlopen door middel van een werkboek en een online programma (via Jouw Omgeving).

Op dit moment kunt u via de Vrije Universiteit meedoen aan het ouderprogramma. U kunt het ouderprogramma dan als een van de eerste ouders (gratis) doorlopen, in ruil voor het meedoen aan het onderzoek naar de werkzaamheid van het ouderprogramma.

Let op: we hebben nog maar een paar plekken over om te starten, meld u dus snel aan als u wilt deelnemen!

Meer informatie of aanmelden?

Aan de slag met druk en opstandig gedrag

logo - Aan de Slag met Druk en Opstandig Gedrag

OVER BALANS

Onze vereniging ontvangt gedeeltelijk subsidie van de overheid. Aanvullend zijn wij (financieel) afhankelijk van onze (steun)leden en donateurs. Wil je het werk van Balans ook steunen en de stem van ouders in de politiek verstevigen? Word dan ook (steun)lid van Balans.

Je steunt ons al voor € 25,00 per jaar!

Word-lid-balk 2019