Oproep: Ouder die meedenkt over belangrijke vragen bij ADHD onderzoek

De sectie Klinische Neuropsychologie van de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam wil op (zeer) korte termijn een onderzoek starten naar de lange termijn uitkomsten van volwassenen, die in hun kindertijd de diagnose ADHD hebben gekregen.

We willen weten hoe het met ze gaat, wat voor werk ze hebben, en of ze nog problemen ervaren in hun dagelijks leven en/of wat voor behandeling ze nog krijgen. Daarnaast willen we goed kijken of het functioneren anders is voor mannen dan voor vrouwen. Hier is tot nu toe geen degelijk onderzoek naar gedaan.

Hiervoor zijn we op zoek naar mensen (volwassenen) met ADHD die met ons mee willen denken en ons vertellen wat voor hen belangrijk is! Dit doen we via de mail en voor een deel ook telefonisch.

Interesse?

Mocht u interesse hebben, of mocht u iemand weten die op deze manier bij wil dragen horen we dat graag! U kunt ons bereiken op onderstaand mailadres, bij voorkeur vóór 1 januari 2020. We sturen u dan een link naar de vragenlijst. Graag zouden we een aantal mensen ook persoonlijk spreken. U kunt dit op de vragenlijst aangeven, waarna wij u op 2 of 3 januari bellen (dit duurt maximaal een half uur).

Uiteraard kunt u ook een bericht sturen als u eerst wat meer informatie wilt of een vraag heeft!

In ieder geval veel dank voor uw tijd en reactie!

Namens het NeuroIMAGE-onderzoeksteam van de VU Amsterdam,

 

Dr. Siri Noordermeer
s.d.s.noordermeer@vu.nl

Dr. Marjolein Luman
Prof. Dr. Jaap Oosterlaan