Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Wij zoeken gezinnen voor een item over ADHD en voeding!

Achter de schermen zijn we hard aan het werk met een nieuwe website. Op onze nieuwe BalansWebsite komt ook een pijler ‘Voeding’. Daarin gaan we in op de betekenis van gezonde voeding op ADHD(-kenmerken). Onder meer zorgprofessionals en wetenschappers werken mee aan de geboden kennis, die we blijven actualiseren. Graag zouden we ook gezinnen aan het woord laten, of een ouder met kind, dat over dit item kan vertellen.

Speelt er ADHD binnen jullie gezin, en eten jullie juist daarom bewust gezonde producten, of volgen jullie misschien een (specifiek) dieet? En zouden jullie hierover willen vertellen op onze website om andere ouders, kinderen en jong-volwassenen met ADHD te bemoedigen, te inspireren, te informeren?

Stuur dan een mail met in het kort iets over jullie gezinssituatie (samenstelling, leeftijden, ontwikkelingsproblemen, betekenis van voeding) plus telefoonnummer naar: [email protected].

Dank vast voor de medewerking!

Beatrice Keunen,

hoofdredacteur Balans Magazine

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?