Tarieven

In onderstaande tabel vindt u de prijzen van lidmaatschappen en abonnementen van Balans. Onder de tabel vindt u een toelichting.

Korting bij combi-lidmaatschap

Bent u als ouder of school/instelling ook lid van vereniging Impuls & Woortblind of de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA)? Dan krijgt u korting op het lidmaatschap van Balans! De kortingsprijzen vindt u terug in de kolom Prijs met korting. U moet bij aanmelding wel uw lidnummer van Impuls & Woortblind of de NVA opgeven, anders kunnen wij de korting niet doorberekenen. Korting wordt slechts op het lidmaatschap van één van de twee verenigingen toegepast.

Korting bij incasso-betaling

Bij betaling via een doorlopende incassomachtiging krijgen ouders, minima en studenten een korting van € 1,- op de lidmaatschapsprijs. Scholen krijgen een korting van € 4,- op de lidmaatschapsprijs. Bij een combi-lidmaatschap krijgt een school € 1,- korting op de lidmaatschapsprijs.

Soort lidmaatschap Prijs per maand Prijs per jaar Prijs met korting¹
Ouder € 5,- € 60,- € 40,-
Minima2 € 2,50 € 30,- n.v.t.
Student € 2,83 € 34,- n.v.t.
School/instelling € 8,33 € 100,- € 88,-
Steunlidmaatschap3 n.v.t. € 25,- n.v.t.
Abonnementen Prijs per jaar Prijs met korting
BalansKIDS4 € 18,- n.v.t.
Impuls & Woortblind (digitale) Magazine4 € 18,- n.v.t.
Balans Magazine voor scholen/instellingen     (aanvullend of extra abonnement)5 € 39,- n.v.t.


1
Prijs inclusief korting is voor nieuwe leden van Balans, die reeds lid zijn van Impuls & Woortblind of de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA).

2 U komt in aanmerking voor korting minima als u een minimumloon/uitkering geniet. Deze korting geldt op het moment dat u bewijsstukken aanlevert. U kunt dit doen door de stukken per post op te sturen of per e-mail naar info@balansdigitaal.nl

3Steunleden ontvangen geen BalansMagazine.

4 Alleen in combinatie met het lidmaatschap van Balans. De gewenste abonnementen kunt u aangeven bij uw aanmelding.

5 Scholen/instellingen kunnen extra exemplaren van Balans Magazine ontvangen. U kunt dit aangeven bij uw aanmelding.

Word lid balk