Tarieven

In onderstaande tabel vindt u de prijzen van lidmaatschappen en abonnementen van Balans. Onder de tabel vindt u een toelichting.

Korting bij combi-lidmaatschap

Bent u als ouder of school/instelling ook lid van vereniging Impuls & Woortblind of de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA)? Dan krijgt u korting op het lidmaatschap van Balans! De kortingsprijzen vindt u terug in de kolom Prijs met korting. U moet bij aanmelding wel uw lidnummer van Impuls & Woortblind of de NVA opgeven, anders kunnen wij de korting niet doorberekenen. Korting wordt slechts op het lidmaatschap van één van de twee verenigingen toegepast.

Korting bij incasso-betaling

Bij betaling via een doorlopende incassomachtiging krijgen ouders, minima en studenten een korting van € 1,- op de lidmaatschapsprijs. Scholen krijgen een korting van € 4,- op de lidmaatschapsprijs. Bij een combi-lidmaatschap krijgt een school € 1,- korting op de lidmaatschapsprijs.

Soort lidmaatschapPrijs per maandPrijs per jaarPrijs met korting¹
Ouder€ 5,-€ 60,-€ 40,-
Minima2€ 2,50€ 30,-n.v.t.
Student€ 2,83€ 34,-n.v.t.
School/instelling€ 8,33€ 100,-€ 88,-
AbonnementenPrijs per jaarPrijs met korting
BalansKIDS3€ 18,-n.v.t.
Impuls & Woortblind (digitale) Magazine3€ 18,-n.v.t.
Balans Magazine voor scholen/instellingen     (aanvullend of extra abonnement)4€ 39,-n.v.t.


1
Prijs inclusief korting is voor nieuwe leden van Balans, die reeds lid zijn van Impuls & Woortblind of de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA).

2 U komt in aanmerking voor korting minima als u een minimumloon/uitkering geniet. Deze korting geldt op het moment dat u bewijsstukken aanlevert. U kunt dit doen door de stukken per post op te sturen of per e-mail naar info@balansdigitaal.nl

Alleen in combinatie met het lidmaatschap van Balans. De gewenste abonnementen kunt u aangeven bij uw aanmelding.

4 Scholen/instellingen kunnen extra exemplaren van Balans Magazine ontvangen. U kunt dit aangeven bij uw aanmelding.

Word lid balk