Scroll Top

Webinar: Slaapproblemen en ADHD

Op 26 september 2023 organiseert Balans samen met het PAINT-consortium (www.adhdendrukgedrag.nl) een webinar over slaapproblemen in combinatie met ADHD.

Over de sprekers:

Finja Marten en Lena Keuppens zijn beiden promovenda aan de KU Leuven. Daar doen zij onderzoek naar slaap(problemen) bij jongeren met ADHD. Daarnaast werkt Lena als psycholoog bij PraxisP.

Over het webinar:

Slaapproblemen komen vaak samen met ADHD voor. Finja en Lena zullen hier tijdens het webinar meer over vertellen. Ook zullen zij iets vertellen over hun onderzoek naar een interventie voor slaapproblemen bij jongeren met ADHD.

Praktische informatie:

Het webinar wordt gehouden via ZOOM en begint om 20.00 uur. Na een presentatie van de sprekers is er gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

Deelname aan het webinar is gratis.

Wil je niet deelnemen aan het webinar en alleen terugkijken, dan hoef je je niet aan te melden. De presentatie (het vragendeel nemen we i.v.m. AVG niet op) is later terug te kijken via www.adhdendrukgedrag.nl/webinars

Een dag voor het webinar krijg je een toegangslink toegestuurd via de mail. Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan in de spam-box. Kun je de mail daar ook niet vinden, stuur dan een mail naar [email protected]

adhd-logo-kleur (Demo)
Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.