Scroll Top

Ledenportaal

Als je hieronder inlogt in ons ledenportaal, kun je zelf je persoonlijke gegevens aanpassen – bijvoorbeeld je adres of je e-mailadres.
Verder kun je hier binnenkort de digitale versies vinden van alle BalansMagazines die de afgelopen jaren zijn verschenen.
Tot slot zijn de facturen voor je lidmaatschap hier terug te vinden en kun je bijvoorbeeld ook zien tot wanneer je lidmaatschapsjaar loopt.

Hoe kun je inloggen?

  • De Login code is hetzelfde als je lidnummer. Je vindt jouw zescijferig lidnummer op de adreswikkel van BalansMagazine. Heb je die weggegooid en weet je je lidnummer niet? Dan kun je het opvragen bij de ledenadministratie, via [email protected]
  • Het veld Password is bedoeld om je wachtwoord in te vullen. Vaak wordt geprobeerd om in te loggen met een mailadres, maar dat werkt niet: in dit veld moet echt een wachtwoord worden ingevuld.
  • Heb je nog geen wachtwoord, of ben je het vergeten? Laat het veld Password dan leeg, en klik op Wachtwoord vergeten. Er wordt dan automatisch een mail met tijdelijk wachtwoord gestuurd naar het mailadres dat Balans van jou heeft. En weet je niet meer welk mailadres je gebruikte toen je lid werd? Mail dan even naar [email protected] om het te vragen.

Login in het ledenportaal

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.