Scroll Top

Waar vind je ons?

Ons adres is:

Kosterijland 7
3981 AJ Bunnik

Hoe bereik je ons?

Medewerkers

Je kunt onze medewerkers bellen over praktische zaken van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 13.00 uur op nummer 030-2255050 . Je kunt ook mailen naar  info@balansdigitaal.nl.

Advieslijn

Voor vragen over onderwijs, jeugdhulp en zorg of opvoeding kun je de Balans Advieslijnbellen. Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10 en 13 uur  op 030-2255050. Buiten deze tijden kun je ons contactformulier invullen of de voicemail inspreken, als je laat weten wat je vraag is en wanneer je het liefst teruggebeld zou willen worden kunnen we het gesprek vast voorbereiden.

Onze vrijwilligers zijn door het hele land actief. Klik hier voor een afdeling bij jou in de buurt.

Pers

Wil je contact met onze perswoordvoerder, mail of bel dan met Joli Luijckx. Je kunt haar bereiken op 06 36108615 en via de mail: Joli.Luijckx@balansdigitaal.nl.

Adverteren met impact en bereik? 

Wil je adverteren in BalansMagazine en/of in onze nieuwsbrief?

BalansMagazine heeft een kleine tienduizend abonnees. De doelgroepen zijn ouders van kinderen met (tijdelijke) problemen in de ontwikkeling en van daaruit ondersteuningsvragen én professionals vanuit scholen en zorginstellingen.

BalansKids gaat maandelijks naar meer dan 1000 kinderen die zelf kampen met ondersteuningsvragen bij leren of gedrag.

Onze nieuwsbrief sturen we maandelijks naar ongeveer 4000 abonnees. De moeite waard dus!

Bekijk hier de voorwaarden en tarieven voor adverteren.

Oproep plaatsen?

Balans heeft meerdere doelgroepen en een groot bereik. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag om een oproep te plaatsen. Bijvoorbeeld voor (wetenschappelijk) onderzoek of vanuit de media. Ga je onderzoek doen of een programma maken en zoek je kandidaten? Dan kun je ons vragen een oproep te plaatsen op onze website of social media. Omdat we maar een klein team hebben met veel taken, willen we verzoeken zo efficiënt mogelijk behandelen en hebben daarom richtlijnen opgesteld. 

 

Wat hebben we van je nodig om je verzoek te kunnen behandelen? 

  • Een email met je verzoek én een korte oproeptekst (minimaal 50 en maximaal 150 woorden) die wij kunnen plaatsen op onze website en/of social media. 
  • Een scherpe, rechtenvrije afbeelding in minimaal 2 formaten:  liggend (landscape) én vierkant formaat. 
  • De voorwaarden die horen bij de oproep. Bijvoorbeeld: is er een (reiskosten)vergoeding beschikbaar? / Welke leeftijd / In welke periode loopt het onderzoek? 
  • Gegevens van de contactpersoon 
  • Voor verzoeken van organisaties geldt dat we jullie steun aan Balans als voorwaarde stellen. Dat kan bijvoorbeeld door lid te worden van Balans, dan wel een donatie te doen. Geef bij het indienen van je verzoek aan hoe je Balans graag wilt steunen. 

De mail kun je sturen naar info@balansdigitaal.nl. 

Wat gebeurt er nadat wij jouw verzoek hebben ontvangen? 

  • Na ontvangst beoordelen wij intern of we de oproep plaatsen. Dat is onder andere afhankelijk van wel of geen match met onze doelgroep. 
  • Vinden wij jouw onderzoek of programma passend bij onze achterban, dan laten we je dat weten. 

 

Overige gegevens

Kvk nummer: 404.80.851

RSIN nummer: 007446871

Bankrekeningnummer: NL76  INGB 0000 507708

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.