Scroll Top

Op 9 oktober om 19.15 uur organiseren FOSS, TOS-Centraal en Balans deze webinar vanwege wereldtosdag 2023

Als spreker zal aanwezig zijn Prof. dr. Elise de Bree, hoogleraar orthopedagogiek, in het bijzonder taalontwikkelingsstoornissen en passend onderwijs

De dagvoorzitter is Elin Borucu-Çalinalti, zelf ouder van een kind met TOS.

Elise de Bree zal tijdens dit webinar op toegankelijke wijze vertellen over wat taal is en hoe belangrijk taal op school is. Ze zal het hebben over wat een taalontwikkelingsstoornis is en waarom het belangrijk is om te weten hoe je dat moet signaleren op school. Ze zal daarna vertellen hoe passend onderwijs op dit moment voor leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis wordt uitgevoerd en welke kansen en uitdagingen er zijn in passend onderwijs voor deze leerlingen.

 

Programma:

Digitale inloop vanaf 19.00 uur

19.15 uur: Welkom door de dagvoorzitter

19.20 uur: kort voorstellen drie samenwerkingspartners Foss, TosCentraal en Balans

19.35 uur: introductie Elise door dagvoorzitter

19.40 uur: Presentatie Elise de Bree Passend Onderwijs en TOS.

20.10 uur: Beantwoorden vragen die zijn binnengekomen via de chat door Elise

20.30 uur: Afsluiting Webinar

 

De presentatie van het webinar zal worden opgenomen en later beperkte tijd online beschikbaar zijn alleen voor deelnemers aan het webinar.

Het beantwoorden van de vragen door Elise wordt vanwege privacy van de vraagstellers niet opgenomen.

 

Kosten

Leden van FOSS, Balans of MamaVita: gratis deelname

Ouders die geen lid zijn van bovengenoemde organisaties: €5,00 (6,28 incl. adminkosten)

Professionals die geen lid zijn van bovengenoemde organisaties: €11,00 (€12,45 incl. adminkosten)

 

Ouders die graag willen deelnemen aan dit webinar waarvoor de kosten een belemmering zijn kunnen een mail sturen naar [email protected] Dan zoeken we een oplossing.  

 

Een dag voor het webinar krijg je een toegangslink toegestuurd via de mail. Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan in de spam-box. Kun je de mail daar ook niet vinden stuur dan een mail naar [email protected]

 

Wanneer je je persoonsgegevens achter laat op het aanmeldformulier geef je Balans toestemming dit te gebruiken voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement zoals de toegangslink. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. 

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.