Scroll Top

ONDERWIJS

Welke ondersteuning biedt het onderwijs mijn kind ? Hoe zorg ik als ouder voor de juiste ondersteuning? Hoe zoek ik een school en wat als mijn kind vastloopt?

onderwijs voor thuiszitters

Wat als je kind zich onveilig voelt op school?
Clear Filters

sociale veiligheid

Wat als je kind zich onveilig voelt op school?

Staatsexamens

Veel leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs doen geen ‘gewoon’ examen, maar Staatsexamen.
Clear Filters

Op de site mijneindexamen.nl staat een nieuwe pagina over het staatsexamen. Daar vind je alle informatie die kandidaten moeten weten.’

mbo

onderwijs bij 18+

Welke regels gelden als je kind meerderjarig is en moeite heeft om onderwijs te volgen?

School zoeken

Welke onderwijsvormen zijn er, wat leren kinderen per leerjaar, wat zijn de verschillen tussen speciaal of regulier onderwijs?
Clear Filters

ondersteuning op school

Welke aanpassingen en ondersteuning zijn nodig en mogelijk? Wat is een OPP? Wat doet een intern begeleider? Hoe bereid ik een gesprek voor?

ZO NEEM DE (STILLE) REGIE

Zorg dat je de weg weet en de regels kent als het gaat om het onderwijs voor je kind, om als het nodig is op je strepen te kunnen staan.
Clear Filters

Onderwijsondersteuning Zieke Leerlingen (OZL) is een voorziening voor kinderen die acuut, ernstig of langdurig ziek worden. Scholen en samenwerkingsverbanden kunnen in het kader…

blogs & vlogs

Clear Filters
‘Ze weet nu dat ze niet dom is, alleen anders’
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.