Scroll Top

ONDERWIJS

Welke ondersteuning biedt het onderwijs mijn kind ? Hoe zorg ik als ouder voor de juiste ondersteuning? Hoe zoek ik een school en wat als mijn kind vastloopt?

onderwijs voor thuiszitters

Wat als je kind niet meer naar school kan/gaat omdat het onderwijs niet passend is?

Clear Filters

sociale veiligheid

Wat als je kind zich onveilig voelt op school?

Staatsexamens

Veel leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs doen geen ‘gewoon’ examen, maar Staatsexamen.
Clear Filters

Op de site mijneindexamen.nl staat een nieuwe pagina over het staatsexamen. Daar vind je alle informatie die kandidaten moeten weten.’

mbo

onderwijs bij 18+

Welke regels gelden als je kind meerderjarig is en moeite heeft om onderwijs te volgen?

School zoeken

Welke onderwijsvormen zijn er, wat leren kinderen per leerjaar, wat zijn de verschillen tussen speciaal of regulier onderwijs?
Clear Filters

ondersteuning op school

Welke aanpassingen en ondersteuning zijn nodig en mogelijk? Wat is een OPP? Wat doet een intern begeleider? Hoe bereid ik een gesprek voor?

ZO NEEM DE (STILLE) REGIE

Zorg dat je de weg weet en de regels kent als het gaat om het onderwijs voor je kind, om als het nodig is op je strepen te kunnen staan.
Clear Filters

Onderwijsondersteuning Zieke Leerlingen (OZL) is een voorziening voor kinderen die acuut, ernstig of langdurig ziek worden. Scholen en samenwerkingsverbanden kunnen in het kader…

blogs & vlogs

Clear Filters
Heb vertrouwen in jezelf en je kind
Helaas zullen we nooit weten wat onze dochter zonder de verplichte rekentoets had kunnen bereiken  
Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.