Scroll Top

Lokale thuiszittersinitiatieven

Zelf iets organiseren? Geef het aan ons door!

Balans brengt graag ouders met elkaar in verbinding. Omdat het steun en kracht geeft om ervaringen te delen met andere ouders in dezelfde situatie. En te weten dat je niet de enige bent in deze situatie. En omdat ouders elkaar unieke kennis en informatie kunnen geven. Daarom moedigen wij jullie, ouders van (dreigende) thuiszitters, om ook zelf in je eigen regio ontmoetingen te organiseren. Zodat jullie elkaar in jullie eigen buurt kunnen vinden en samen een krachtig, steunend en informatief netwerk kunnen vormen.

Dus, probeer iets te organiseren. Dat kan zo klein of groot zijn als je zelf wilt. Van een koffieochtend in het lokale buurthuis, tot een ‘doe ochtend’ bij de voorziening (bijvoorbeeld de zorgboerderij) van je kind, een speelochtend in de lokale speeltuin, een wandeling in het park, of langs het strand in jouw buurt. Je kunt jouw evenement doorgeven aan Balans, dan zetten wij het op de agenda met ‘lokale initiatieven thuiszittersactiviteiten’, zodat andere ouders jouw evenement kunnen vinden. Natuurlijk horen we graag hoe het is geweest. Het is leuk als jij, en/of je kind, een stukje wil schrijven na jouw evenement, het liefst met een foto. Dit kunnen wij dan, met jouw toestemming natuurlijk, weer plaatsen op onze website en delen op onze social media.

Stuur jouw evenement naar: [email protected] o.v.v. ‘lokaal thuiszittersevenement’. Dan krijg je via de mail een formulier toegestuurd om in te vullen, waarna we het evenement op deze pagina kunnen plaatsen.

Balans is niet verantwoordelijk voor de inhoud en uitvoering van de op deze pagina vermelde evenementen. Kijk voor de evenementen georganiseerd door Balans zelf in de agenda.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.