Scroll Top

Lezing 'Anders kijken naar gedrag' door Jelte van der Kooi

Tijdens een interactieve presentatie bij deze fysieke bijeenkomst legt Jelte van der Kooi uit hoe je door jouw communicatie het gedrag van een kind beter leert begrijpen. En hoe je met inzicht in jouw eigen manier van communiceren kan bijdragen aan goede samenwerking tussen kind, ouders en onderwijs.

Je krijgt praktisch toepasbare tools en inzichten aangereikt, waar je zelf mee aan de slag kunt.
De avond is speciaal voor ouders, onderwijsprofessionals en professionals werkzaam in de zorg.
Dit evenement wordt georganiseerd door Balans afdeling Rijnland in samenwerking met het Landelijk bureau van Balans, vereniging voor ouders.

‘Mijn kind beter begrijpen met PCM’

“Saaiiiii”;

“Oh nee hè”;

“Ik mag ook nooit wat”;

“Moet ik echt mee naar opa en oma”;

“Maar hij begon”;

“Gaan we dàt eten????”;

“Dat is niet eerlijk”

Herken je een van de uitspraken? Welke daarvan heeft jouw kind wel eens geroepen? Of jijzelf?
Tijdens een interessante, informatieve, humorvolle; leerzame, inspirerende workshop nemen we je mee in gedrag dat herkenbaar en observeerbaar is.

Jelte van der Kooi was directeur en leerkracht. Hij is gecertificeerd Process Communication Model (PCM) trainer/coach. Hij houdt je vanavond een spiegel voor. En laat zien waar gedrag vandaan komt en… hoe je jezelf en je kind(eren) nog beter kunt bereiken. Je gaat naar huis met een koffer vol tips!

Programma:

  • 19.00 uur t/m 19.30 uur inloop en ontvangst met koffie en thee
  • 19.30 uur t/m 20.30 uur 1e deel lezing
  • 20.30 uur t/m 20.45 uur korte pauze met koffie en thee
  • 20.45 uur t/m 21.15 uur 2e deel lezing
  • 21.15 uur t/m 21.30 uur vragen stellen en beantwoorden aan Jelte en vrijwilligers/medewerkers Balans

Over de spreker:

Jelte van der Kooi is trainer in het onderwijs. Hij richt zich vooral op communicatie, waarbij hij zijn jarenlange ervaring in het onderwijs als leerkracht, directeur en trainer inzet. Meer weten? 

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.