Scroll Top

Geertje

Ik ben Geertje Karstens en ik ben actief regiovrijwilliger voor Balans Digitaal in Groningen. Maar, als daar vragen zijn, ook voor Noordoost Fryslân.

Ik woon en werk op een grote Groninger boerderij vlak bij Zoutkamp en in het Lauwersmeergebied. Ik ben ondanks mijn pensioengerechtigde leeftijd nog met veel enthousiasme werkzaam als specialistisch kind- en jongeren coach  en trainer voor de ouders van de Kids(Ortho-Pedagoog/Andragoog/Jobcoach/professional).

Ik werk volgens de methode van de Mediërende begeleiding en richt mij op het ontwikkelen van cognitieve, sociale, motorische en emotionele vaardigheden van de kinderen/jongeren zodat het kind/jongere zich zelf kan ontwikkelen. Vanzelfsprekend met ondersteuning van de ouders, school en van de begeleiding.

Daarbij maak ik gebruik van spel, sport, allerlei cognitieve oefeningen en ook van mijn paarden en pony’s. Zo werken we op dit moment hard aan het starten van Jeugdbrandweergroepen op het Hogeland, waar kinderen/jongeren vanaf 12 jaar alles leren en gaan doen wat een echte brandweervrouw/man ook doet, maar dan om te leren en vooral om samen plezier te hebben.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.