Scroll Top

Geertje

Ik ben Geertje Karstens en ik ben actief regiovrijwilliger voor Balans Digitaal in Groningen. Maar, als daar vragen zijn, ook voor Noordoost Fryslân.

Ik woon en werk op een grote Groninger boerderij vlak bij Zoutkamp en in het Lauwersmeergebied. Ik ben ondanks mijn pensioengerechtigde leeftijd nog met veel enthousiasme werkzaam als specialistisch kind- en jongeren coach  en trainer voor de ouders van de Kids(Ortho-Pedagoog/Andragoog/Jobcoach/professional).

Ik werk volgens de methode van de Mediërende begeleiding en richt mij op het ontwikkelen van cognitieve, sociale, motorische en emotionele vaardigheden van de kinderen/jongeren zodat het kind/jongere zich zelf kan ontwikkelen. Vanzelfsprekend met ondersteuning van de ouders, school en van de begeleiding.

Daarbij maak ik gebruik van spel, sport, allerlei cognitieve oefeningen en ook van mijn paarden en pony’s. Zo werken we op dit moment hard aan het starten van Jeugdbrandweergroepen op het Hogeland, waar kinderen/jongeren vanaf 12 jaar alles leren en gaan doen wat een echte brandweervrouw/man ook doet, maar dan om te leren en vooral om samen plezier te hebben.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.