Scroll Top

Xander

Hoi, ik ben Xander van Ommen

“Luister naar de hint van je kind!”

Tja, daar sta ik dan als enige man tussen al deze topvrouwen. Mannen komt er ook bij, het is fantastisch wat wij gezamenlijk (kunnen) doen. Zo dankbaar voor.

Ik wil graag een sparringpartner zijn voor ouders & kind en (jong-)volwassenen met uitdagingen rondom autisme en/of hoogbegaafd en iets rondom atypische ontwikkeling ASS · PDA · HB · HFA· HSP · ADHD(i).
Jullie adviseren bij die uitdagingen in het dagelijkse leven of het ervaren onrecht rondom het systeem van niet passend onderwijs en/of niet passende zorg. Vanuit verkramping naar meer ontspanning. Meedenkend in kracht, creativiteit en kwetsbaarheid en vanuit gevoel, liefde, verbinding en waardigheid.

Ik heb twee fantastische kinderen; een dochter(9j) en zoon(14j) met allebei een eigenheid die ik ook niet altijd begreep (maar nu wel) en ken de vervelende bijwerkingen door het onderwijs. Dit resulteerde (zoals bij velen) in een (regelmatig onbeantwoorde) hulpvraag en die eigen grondige zoektocht naar. Dat maakte het voor mij gemakkelijker om mijzelf, anderen en situaties te begrijpen en te tackelen.

In mijn counselingpraktijk en bij Balans probeer ik het voor jullie ook makkelijker te maken om elkaar beter te begrijpen en te begeleiden. Dat we mogen zijn wie we willen zijn en onze zelfliefde en vertrouwen een boost geven. Meer toegankelijker zijn naar elkaar.

www.co-thinker.nl of www.autist-iets.nl

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.