Scroll Top

Xander

Hoi, ik ben Xander van Ommen

Tja, daar sta ik dan als enige man tussen al deze topvrouwen. Mannen komt er ook bij, het is fantastisch wat wij gezamenlijk (kunnen) doen. Zo dankbaar voor.

Ik wil een buddy zijn die dingen voor en met jou initieert en gaande houdt. Goed luisterend en kijkend naar jullie die zelf al zoveel weten met dito emoties. Zelf ervaar ik dagelijks de voor- en nadelen van hoogbegaafdheid en autisme. Ik heb twee kinderen; een fantastische dochter(8j) en zoon(13j) met allebei een eigenheid die ik ook niet altijd begreep. In mijn eigen praktijk en bij Balans probeer ik het voor mij en voor jullie makkelijker te maken om kinderen te begrijpen en te begeleiden. Dat we mogen zijn wie we willen zijn en onze zelfliefde en vertrouwen een boost geven. Meer toegankelijker zijn naar elkaar.

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.