Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Xander

Hoi, ik ben Xander van Ommen

Tja, daar sta ik dan als enige man tussen al deze topvrouwen. Mannen komt er ook bij, het is fantastisch wat wij gezamenlijk (kunnen) doen. Zo dankbaar voor.

Ik ben en word omschreven als een fijne integratieve creatieve verbinder met energie, lef en liefde, die net iets verder of dieper durft te gaan. Goed luisterend en kijkend naar en met de juiste intenties. Ik wil een buddy zijn die dingen voor en met jou initieert en gaande houdt. Zelf ervaar ik de voor- en nadelen van hoogbegaafdheid en (a-)typische kenmerken. Ik heb twee kinderen; een fantastische dochter(8j) en zoon(13j) met allebei een eigenheid dat ook regelmatig een uitdaging is. Dit resulteerde in een (vaak onbeantwoorde) hulpvraag en maakte een eigen grondige zoektocht, reis, studies en openheid het voor mij gemakkelijker om mijzelf en mijn kinderen te begrijpen en te begeleiden.

In mijn eigen praktijk Co-thinker • Autist-iets en bij Balans probeer ik het voor jullie makkelijker te maken om situaties te begrijpen en te tackelen.

Ik wil graag meehelpen om de grenzen, de bandbreedte van het ‘cliché, niet in het plaatje passen’ ver op te rekken of zelfs open te zetten. Gezamenlijk, er echt zijn voor elkaar en dat we mogen zijn wie we willen zijn. Onze zelfliefde en vertrouwen (weer) een boost gevend.

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?