Scroll Top

Bestuur en organisatie

vlnr: Dorien, Manon, Annemieke, Petra

Het bestuur van de vereniging bestaat op dit moment uit:

  • Petra Pronk – voorzitter
  • Annemieke van de Groep
  • Manon Wennink 
  • Dorien Weerkamp – secretaris
  • Vacature – penningmeester

Je kunt het bestuur bereiken door een mail te sturen naar:  bestuur@balansdigitaal.nl 

Het bestuur vergadert, afgezien van een zomerstop, iedere laatste donderdag van de maand. Ook helpen onze bestuursleden het team met het uitvoeren van hun vele taken. Zo helpen zij met hun expertises en ervaring Balans verder ontwikkelen en uitbreiden.

Hieronder stellen zij zich voor:

Petra Pronk – Voorzitter

Ik ben werkzaam in de gezondheidszorg en ben altijd actief bestuurslid geweest in diverse stichtingen, waaronder scholen.

Annemieke van de Groep

Ik ben ervaringsdeskundige ouder van kinderen met autisme. Graag zet ik mij in voor ‘radicaal’ inclusief onderwijs en het lot van thuiszitters.

Dorien Weerkamp – secretaris

Ik werk als manager in het sociaal domein. Daardoor heb ik kennis van toegang tot jeugdhulp, onderwijs, samenwerkingsverbanden en de samenwerking tussen school en jeugdhulp. Moeder van twee vermoedelijk hoogbegaafde zonen.

Manon Wennink 

Ik ben zelfstandig coach, aangesloten bij IQ coaches, en persoonlijk begeleider van jongeren met autisme en hoog IQ. Daarnaast ben ik een ervaringsdeskundige ouder van een zorgintensief kind.

Kom bij ons bestuur!

Zoek jij  een uitdagende vrijwilligersfunctie? Waarmee je helpt om de belangen van ouders te behartigen? Wij zoeken nog een algemeen bestuurslid. Ook zoeken we nog een lid voor onze kascommissie. 

Interesse? Mail voor meer informatie naar bestuur@balansdigitaal.nl 

Balans is een  ANBI.

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.