Scroll Top

Team Balans

Veel van de medewerkers van Balans hebben persoonlijke ervaringen met hun kind(eren) in de zorg en/of het onderwijs en weten als geen ander hoe het kan (mis)lopen. Daarom zijn zij erg gedreven om voor andere ouders het verschil te maken.

Henk

Directeur Balans

 

Joli Luijckx

Joli is directielid en perswoordvoerder. Ook behartigt zij de belangen van onze leden en achterban in politiek Den Haag. Zij weet alles van dyslexie en ook veel van dyscalculie, ADHD en DCD.

 

Karin Kooreman

Is begonnen als regio-coördinator, maar beheert nu de social media. Ook ondersteunt zij de advieslijn bij vastgelopen casussen over zorg of onderwijs. Klik om meer te lezen over Karin

Claudette Nouris

Is moeder van twee zoons met
‘iets extra’s’. Claudette coördineert en begeleidt onze regionale vrijwilligers, verzorgt onze webinars en ondersteunt de advieslijn.

Jurgen Breeman

Jurgen is onze collegiale alleskunner! Hij is vormgever van onze producten en uitgaven, verzorgt de nieuwsbrief en beheert de ledenadministartie.

Henri Mandemaker

Henri houdt zich bezig met fondsenwerving en ledenwerving- en behoud.

Karin van Keulen

Zorgt als controller dat Balans de financiën op orde heeft en houdt.
Ook ondersteunt Karin de ledenadministratie.

 

Merel

Merel is onze veelzijdige websitebouwer en grafisch vormgever.

 

Hulp van vrijwilligers

Een team van vrijwilligers helpt onze vaste medewerkers met hun vele taken. Ook onze vrijwilligers hebben een persoonlijke drive om andere ouders verder te helpen met hun kennis en ervaring.  Vrijwilligers werken bij de advieslijn, vanuit huis of op kantoor, of in hun eigen buurt. Zij helpen daar ook ouders met vragen. Lees hierover meer op de pagina advies in de buurt. 

Balans Advies

Heb jij vragen over jeugdhulp/-zorg of onderwijs voor jouw kind? Bel met onze advieslijn. Of zoek een van onze vrijwilligers bij jou in de buurt.

Balans Advies

Kennisbank

Wil je (eerst) meer informatie over ouderschap, onderwijs, zorg,  opvoeding of ontwikkelingsproblemen? Kijk dan eens bij onze kennisbank.

Kennisbank

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.