Scroll Top
samenwerkingsovereenkomst-getekend-mama-vita-en-balans (Demo)

Balans en Mama Vita gaan nog meer samenwerken

Balans, vereniging voor ouders en Stichting Mama Vita werkten al veel samen. Maar de twee organisaties zullen deze samenwerking nog meer gaan intensiveren. Daarom hebben zij op 21 september 2023 een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Stichting Mama Vita biedt een landelijk netwerk voor en door moeders van kinderen met een vorm van autisme. Mama Vita brengt moeders bij elkaar en biedt ondersteuning middels diverse activiteiten, bijeenkomsten en (kennis)programma’s. Dat sluit goed aan bij Balans als vereniging voor ouders van kinderen met een ondersteuningsvraag. Al vanaf april 2020 bieden Balans en Mama Vita een gezamenlijk aanbod van online trainingen en webinars.

Webinars en trainingen

Balans en Mama Vita zullen nog nauwer gaan samenwerken. Bijvoorbeeld op het gebied van de inzet van ervaringsdeskundigheid bij onderzoeken en in de lobby. En bij de training en deskundigheidsbevordering voor onze vrijwilligers. Leden van beide organisaties konden al gratis of met dezelfde korting deelnemen aan elkaars activiteiten.

Lid worden van Mama Vita en Balans

Bovendien kunnen Mama Vita en Balans leden nu korting krijgen wanneer zij lid worden van beide organisaties. De korting ontvang je dan op het tweede lidmaatschap. Ben je lid van Mama Vita en wil je combi-lid worden van Balans? Dan ontvang je ook 4 keer per jaar Balans Magazine.  Het combilidmaatschap van Balans kost dan €40,- i.p.v. €60,- per jaar. Klik hier om je aan te melden voor Balans.

Combi-lid worden

Ben je lid van Balans en wil je ook vriendin worden van Mama Vita? Dan kun je ook deelnemen aan de maandelijkse bijeenkomsten in jouw regio. Kijk op de website voor meer informatie en aanmelden: https://www.mamavita.nl/

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.