Scroll Top
Mini demonstratie tweede kamer

Balans vertegenwoordigt ouders en kinderen bij actie Jeugdhulp

Naar aanleiding van het Commissiedebat:Jeugdbeleid, vandaag om 18.00 in de Tweede Kamer, was onze bestuursvoorzitter Petra vandaag bij de actie ‘Hervorm de Jeugdhulp nu!. Hieronder haar reactie: 

‘Geslaagde actie en mooie samenwerking ter voorbereiding op het debat en aansturend op snelle en effectieve stappen ter verbetering van onze jeugdzorg! 

Het was koud, maar mooi om met collega-bestuurders, behandelaars en jeugd op te trekken. Het was fijn dat we Tweede Kamerleden en woordvoerders hebben kunnen spreken.’ 

Lees hier meer over de actie 'Hervorm de jeugdhulp nu!'

‘Geslaagde actie en mooie samenwerking ter voorbereiding op het debat en aansturend op snelle en effectieve stappen ter verbetering van onze jeugdzorg! 

Koud, maar mooi om met collega-bestuurders, behandelaars en jeugd op te trekken. Mind, bedankt voor het organiseren en fijn dat we Tweede Kamerleden en woordvoerders hebben kunnen spreken.’ 

Alinea, vervang deze tekst door de alinea tekst. Kopieer dit blok wanneer je nog een alinea wil maken.

Wanneer je meerdere subtitels hebt, kopieer dan de subtitel die hieronder staat.

Kopieren: rechter muisknop op blauwe pennetje, kies dupliceren.

 

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.