Scroll Top
Mini demonstratie tweede kamer

Balans vertegenwoordigt ouders en kinderen bij actie Jeugdhulp

Naar aanleiding van het Commissiedebat:Jeugdbeleid, vandaag om 18.00 in de Tweede Kamer, was onze bestuursvoorzitter Petra vandaag bij de actie ‘Hervorm de Jeugdhulp nu!. Hieronder haar reactie: 

‘Geslaagde actie en mooie samenwerking ter voorbereiding op het debat en aansturend op snelle en effectieve stappen ter verbetering van onze jeugdzorg! 

Het was koud, maar mooi om met collega-bestuurders, behandelaars en jeugd op te trekken. Het was fijn dat we Tweede Kamerleden en woordvoerders hebben kunnen spreken.’ 

Lees hier meer over de actie 'Hervorm de jeugdhulp nu!'

‘Geslaagde actie en mooie samenwerking ter voorbereiding op het debat en aansturend op snelle en effectieve stappen ter verbetering van onze jeugdzorg! 

Koud, maar mooi om met collega-bestuurders, behandelaars en jeugd op te trekken. Mind, bedankt voor het organiseren en fijn dat we Tweede Kamerleden en woordvoerders hebben kunnen spreken.’ 

Alinea, vervang deze tekst door de alinea tekst. Kopieer dit blok wanneer je nog een alinea wil maken.

Wanneer je meerdere subtitels hebt, kopieer dan de subtitel die hieronder staat.

Kopieren: rechter muisknop op blauwe pennetje, kies dupliceren.

 

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.