Scroll Top
afb-Dag-Thuiszitters-Tellen-397x181 (Demo)

Dag van de thuiszitters (Demo)

Balans initieert: 1 oktober wordt De Dag van Thuiszitters Tellen.

In 2021 wordt deze voor het eerst gehouden. Dit naar aanleiding van de reuring rondom de presentatie van het Balans-rapport Thuiszitters Tellen vandaag. Wij verwachten niet dat binnen een jaar een passende plek is gevonden voor de ruim vijftienduizend leerlingen die leerbaar zijn en nu thuis zitten. En elk kind dat zich niet door kan ontwikkelen, omdat volwassenen het niet voor elkaar kunnen krijgen, is er een te veel. Elke dag blijft Balans zich voor deze leerlingen inzetten. Steun ons, en word lid!

Wie wil zich aanmelden – thuiszitters zelf, hun ouders, onderwijs- en zorgprofessionals, juristen – om de organisatie van De Dag van Thuiszitters Tellen 2021 mee vorm te geven? Stuur ons een mailtje met je telefoonnummer en een korte motivatie naar: [email protected] en je hoort begin november van ons. Meld je aan!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.