Scroll Top

Help ons om ouders te blijven ondersteunen!

We hebben jouw hulp hard nodig. Jouw donatie maakt echt een verschil! Het stelt ons in staat om ouders te voorzien van soms levensveranderende informatie en ondersteuning die ze zoeken.

Balans is een kleine vereniging, gedreven door een toegewijd team van medewerkers en gepassioneerde vrijwilligers. We zetten ons onvermoeibaar in om ouders van kinderen met een ondersteuningsvraag te helpen en te ondersteunen via onze waardevolle advieslijn, informatieve website, met webinars en evenementen en door op te komen voor hun belangen in politiek Den Haag.

Sta jij achter ons belangrijke werk? Ben je ooit geholpen door onze advieslijn en heb je de positieve impact ervaren? Dan is dit jouw moment om iets terug te doen. Door een donatie te doen laat je zien dat je gelooft in de kracht van samenwerking en de impact die we kunnen hebben wanneer we de handen ineen slaan.

Voor inkomsten zijn wij afhankelijk van leden. Wij krijgen maar een heel klein deel subsidie. Deze overheidssubsidie dekt maar 10% van onze inkomsten. 

Dus waar wacht je nog op? Laten we samen ouders blijven helpen en inspireren. Jouw bijdrage, ongeacht het bedrag, maakt een wezenlijk verschil. Doe vandaag nog een donatie en steun onze vereniging. Samen kunnen we blijvend het verschil maken in het leven van vele ouders en hun kinderen

Doe hier een donatie

Ja, ik doneer

Bedrag

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.