Scroll Top
Details
Date:

oktober 2

Time:

19:30 - 21:00

Event Category:

Evenementen

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-online-workshop-zelfzorg-869156659967
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Jasmijn Jaran geeft workshops voor ouders van een kind met ASS. In deze workshop gaan we o.a. aan de slag met tools om stress te verlagen.

Jasmijn Jaran is 36 jaar oud en woont aan het randje van Enschede met haar twee kinderen van 7 en 5 jaar oud. Haar beide kinderen zijn gediagnosticeerd met een vorm van ASS; autismespectrumstoornis met bijkomende uitdagingen zoals ARFID en hoogbegaafdheid. Maar net als veel dingen in het leven die niet te voorspellen zijn, had zij niet voorzien dat ze nu aan de andere kant van de hulpverlening zou staan. Jasmijn is opgeleid als psycholoog en heeft zo’n tien jaar in de GGZ gewerkt, onder andere met kinderen met ASS. Ze is nu zelf moeder van kind(eren) met ASS – Autisme Spectrum Stoornis. Wat heeft zij zich vaak alleen gevoeld in deze zoektocht. “Hulpverleners zien komen en gaan, maar wie kan mij helpen om dit zelf allemaal te verwerken en bolwerken? Een levenslange chronische beperking, hoe zal de toekomst van mijn kind er uit gaan zien? En wie kan mij helpen in mijn energie terugkrijgen? Ik, als ouder van een kind met ASS, heb deze handvatten gemist. Wat had ik het fijn gevonden als ik een handboek met ‘oplossingen’ aangereikt had gekregen. Dat handboek en die oplossingen, die zijn er helaas niet.”

Wel is Jasmijn zoveel mogelijk in psychologische interventies gedoken en zij heeft deze samengebundeld in workshops – aangevuld met haar eigen ervaringen als ervaringsdeskundige. Met deze workshops uit de gezondheidspsychologie wil zij ouders van een kind met ASS bijstaan in het ontwikkelen van meer veerkracht, (betere) zelfzorg en meer zelfcompassie, zodat er ook meer aandacht is voor jou als ouder!

Wat gaan we doen in zo’n workshop? In de workshop ‘zelfzorg’ gaan we onder andere aan de slag met tools om stress te verlagen. Een manier om stress te verlagen en positiever te gaan denken is het gebruiken van affirmaties. Dit zijn korte, bekrachtigende en positieve zinnetjes die je kunnen helpen om positief te denken. Wil jij dat ook ervaren en ben je benieuwd naar de verdere inhoud van de workshop?

Meer informatie over de inhoud van de workshops: www.linkedin.com/company/jasmijn-voor-ouders-van-autisme , https://www.instagram.com/jasmijnvoorautisme

Praktische informatie

  • Meld je aan via de oranje knop bovenaan deze pagina.
  • Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite! Heb je geen Balans-mail ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp, 06-53524006.
  • Het webinar is gratis voor leden van Balans en MamaVita. Anderen betalen een bijdrage van € 5,00. + servicekosten.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.