Scroll Top
Details
Date:

mei 27

Time:

19:30 - 21:00

Event Category:

Evenementen

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-ass-ato-in-het-onderwijs-met-martine-delfos-851634360297
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Webinar waarin Martine Delfos uitlegt wat autisme op school betekent – en hoe je problemen kunt herkennen, aanpakken én voorkomen.

Martine Delfos behoeft eigenlijk geen introductie. Onlangs heeft Martine het boek “Autisme op school” opnieuw uitgegeven. Er is namelijk veel gebeurd in de laatste jaren. De visie van Martine is steeds meer wetenschappelijk onderbouwd en met deze insteek heeft ze het boek opnieuw geschreven voor onderwijsprofessionals, ouders en jongeren. “Autisme op school” is zowel gericht op het basis- als op het voortgezet onderwijs.

Tijdens dit webinar legt ze uit wat autisme of ATO (atypische ontwikkeling) op school betekent; hoe je een probleem herkent, hoe je ermee om kunt gaan, maar ook hoe je problemen kunt voorkomen. Denk hierbij aan leerstrategieën. Het begrijpen als leerstrategie dé aanleiding is voor schooluitval.

Meer over Martine Delfos lees je op https://www.mdelfos.nl/

Het webinar wordt niet opgenomen en is dus niet later terug te kijken!

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp telnr. 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.