Scroll Top
Tijdens dit webinar proberen we zo goed mogelijk antwoord te geven op vragen van ouders over Jeugdzorg.

Aan de Balans Advieslijn vragen ouders vaak hoe het werkt als je kind jeugdhulp of jeugdzorg nodig heeft. Vragen als:

Gaat jeugdzorg áltijd via de gemeente? Hoe lang mag de gemeente doen over een besluit? Wat is het verschil tussen jeugdhulp en jeugdzorg?

Welke, of hoeveel informatie moet je geven? Wat is ZIN (Zorg in Natura)? Wat is een PGB (Persoonsgebonden Budget)? Hoe werkt een PGB? Wat is een keukentafelgesprek?

Tijdens dit webinar proberen we zo goed mogelijk antwoord te geven op deze vragen. Of op andere vragen die gaan over zorg en onderwijs.

De presentatie wordt verzorgd door Karin Kooreman. Karin coördineert (onder andere) de Balans Advieslijn. Ook is zij ervaringsdeskundige. Karin heeft kinderen die zich anders ontwikkelen dan ‘gemiddeld’. Daardoor kreeg zij zelf te maken met (niet) passend onderwijs en Jeugdzorg en is zich hierin gaan verdiepen.

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp telnr. 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.