Scroll Top
Details
Date:

september 23

Time:

19:30 - 20:30

Event Category:

Evenementen

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-pittige-pubers-verslavingen-en-agressie-880836915927
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Esther van Neerven (pittigepuber.nl) deelt haar verhaal over de verslaving en het agressieve gedrag van haar oudste zoon.

Openhartig en op kwetsbare wijze spreekt Esther over de narigheid waarin zij met haar zoon en twee andere kinderen terechtkwam. Ze vertelt waarom het experimenteren van haar zoon uit de hand liep en hoe hij verslaafd raakte aan harddrugs en wat zij daarvan geleerd heeft. Esther deelt vanuit haar ervaring en expertise inzichten om drugsgebruik en agressief gedrag vroegtijdig te signaleren en legt uit wat je kunt doen om verdere problemen te voorkomen. Ook geeft ze tools voor als je er al middenin zit.

Een indrukwekkend persoonlijk verhaal, met veel praktische voorbeelden en interactie. Door samen in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen, worden ouders aangezet tot nadenken. Ook komen ze op nieuwe ideeën en krijgen ze praktische handvatten waarmee ze, indien nodig, thuis direct aan de slag kunnen gaan. Voor meer informatie: kijk op de website https://www.pittigepuber.nl/

Dit webinar kan niet later worden teruggekeken. Om privacy-redenen kan het niet worden opgenomen.

Praktische informatie

  • Meld je aan via de oranje knop bovenaan deze pagina.
  • Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite! Heb je geen Balans-mail ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp, 06-53524006.
  • Het webinar is gratis voor leden van Balans en MamaVita. Anderen betalen een bijdrage van € 6,28 inclusief servicekosten.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.